top of page

Self Care Clinic ligger på ærverdige Singsaker i Trondheim, med enkel adkomst fra krysset mellom Eidsvollsgate og Jonsvannveien.
Klinikken har en sentral og skjermet beliggenhet i Trondheim, med flere parkeringsplasser tilgjengelig rett utenfor våre lokaler.

Nyt en kaffekopp foran peisen før din avtalte time. Vi gleder oss til å se deg!

Klinikken

OM OSS

Self Care Clinic bilde av skjønnhetsklinikken utenfor inngangsdøren
Self Care Clinic våre ansatte

Razaw Kamal er opprinnelig fra Kurdistan og har vokst opp i Sverige. Gikk medisinstudiet i Targu Mures i Romania og var ferdig utdannet i 2015. Deretter har hun jobbet i akuttmottak og som fastlege i Nord Norge. Startet sin spesialisering i bryst- og endokrinkirurgi ved Bodø sykehus 2017. Siden 2019 har hun jobbet ved bryst- og endokrinkirurgisk avdeling ved St.Olav. Hun har tidligere drevet egen klinikk innen estetisk medisin i Nord-Norge. Hun har flere kurs innen avanserte estetiske injeksjoner og har stor interesse i faget over flere år. Nå som daglig leder og ansvarlig lege i Self Care Clinic i 50% stilling ved siden av 50% stilling på St.Olav.

Dr. Razaw Kamal

DAGLIG LEDER

Møt vårt team

Self Care Clinic våre ansatte

Dr. Linn Telneset

Dr. Linn Telneset har sin medisinske utdanning fra Poznan University of Medical Science i Polen, hvor hun ble uteksaminert i 2015. Hun har tidligere arbeidserfaring fra indremedisinsk avdeling ved sykehuset Namsos og har vært allmennpraktiker i Trondheim siden 2019. Hun er sertifisert for avansert estetiske og medisinske injeksjoner. Hun har interesse innen laserbehandlinger målrettet mot medisinske lidelser.

Self Care Clinic våre ansatte

Dr. Else Fjøsne

Dr. Else Fjøsne er lege utdannet ved Universitetet i Bergen i 2014, med flere års erfaring fra kirurgi og indremedisin ved St. Olavs Hospital. Siden 2019 har hun spesialisert seg innen allmennmedisin og jobber nå som fastlege. Hun er sertifisert for avansert estetiske og medisinske injeksjoner, og utfører laserbehandlinger.

Self Care Clinic våre ansatte

Dr. Trine Utne

Dr. Trine Utne Brede har sin medisinske utdanning fra Martin i Slovakia, hvor hun ble uteksaminert i 2016. Hun har hatt turnustjeneste ved sykehuset Namsos og har vært allmennpraktiker i Trondheim siden 2018. Hun er spesialist i allmennmedisin. Hun har interesse innen laserbehandlinger målrettet mot medisinske lidelser.

Vilde Sørlie er utdannet klinisk ernæringsfysiolog og har de siste årene i hovedsak jobbet med livsstilsendring ved overvekt og fedme, både innen rehabilitering og ved fedmepoliklinikken på St. Olavs Hospital. Hun har også erfaring med kostveiledning ved bla. lipødem, CFS/ME, smerteproblematikk, hjerneslag, graviditet og irritabel tarm (IBS). Vilde brenner for å formidle god ernæringskunnskap og ønsker at folk skal forstå at det ikke trenger å være hverken vanskelig eller komplisert å spise sunt og næringsrikt. Et balansert kosthold med helt vanlig mat er godt nok for de aller fleste.

Vilde Sørlie

KLINISK ERNÆRINGSFYSIOLOG

Self Care Clinic våre ansatte

FREMVEKST

Dr. Razaw Kamal har i hele sitt yrkesaktive liv vært brennende opptatt av å hjelpe mennesker. I jobben som lege i spesialisering innen kirurgi på St.Olavs Hospital møter Razaw mange mennesker som kanskje står i sitt livs største og viktigste kamp mot sykdom. Man skjønner at livet er skjørt og verdifullt.

Med all denne erfaringen har Dr. Razaw Kamal et brennende engasjement rundt det at vi alle skal få muligheten til å føle oss bra med oss selv. Uavhengig av hva som skal til. Det handler ikke bare om det estetiske, men en følelse inni oss. En god selvfølelse som styrker både vår fysiske og mentale helse på sikt. Denne filosofien la grunnlaget for navnet på klinikken; nemlig Self Care Clinic.

Self Care Clinic våre ansatte

Åpningstider

bottom of page