top of page
 • 15-30 minutter.

 • 20+ (anbefales i utgangspunktet ikke før 25+)

 • Legemiddelet injiseres i muskelen rett under
  huden med flere stikk av tynn nål.

 • Lite.

 • De fleste bivirkninger er milde og går over i løpet av 2-3 dager som rødhet, hevelse eller blåmerker på stikkstedet. Sjeldent kan man få skjevhet i ansiktet, hengende øyelokk, munnvik eller lignende komplikasjoner. I mange tilfeller kan dette rettes ut med ytterligere injeksjoner som da vil være kostnadsfritt innen 2 uker.

   

  Gravide, ammende og de med kjente allergier for
  virkestoffene skal ikke behandles.

   

  Statens helsetilsyn vurderer at enhver gjennomtrenging av huden med for eksempel sprøytespiss gir risiko for infeksjon, blødning, utilsiktet vevsskade og eventuelle senfølger av dette, og at det ved nålestikk alltid foreligger en fare for vasovagal synkope (besvimelse).

Vi bruker et legemiddel som blokkerer nervesignaler til muskler. Muskelen kan da ikke trekke seg sammen og rynker og linjer vil da utjevne seg og mykne. Dette virker også til dels forebyggende mot rynker. Kvaliteten på huden forbedrer ettersom talgproduksjon, porer og svetting reduseres. Effekten inntrer etter 1 ukes tid og varer 3-4 måneder. For å opprettholde effekten bør behandlingen gjentas 3-4 ganger per år.

OM BEHANDLINGEN

Rynker

Kontakt oss for mer informasjon.

Har du flere spørsmål?

bottom of page