top of page

Uønskede tatoveringer kan permanent fjernes med laserbehandling. Mørke farger og rødt blekk er lettest å fjerne, mens grønt og gult blekk er vanskeligere og krever flere behandlinger for å få bleking. Laserstrålene treffer de mørke pigmentene i tatoveringen og pulveriserer disse uten å skade omkringliggende hud. Fargeintensiteten i tatoveringen vil minske gradvis i løpet av de første ukene allerede fra første behandling, men det kreves fra 2 til 10 behandlinger for å få optimale resultater. Antall behandlinger som trengs er avhengig av tatoveringen selv, hvilket område på kroppen og hudfarge.
Behandlingene gjøres med 6-10 ukers mellomrom. Det finnes ingen reguleringer i tatoveringsbransjen for hvilken type blekk man bruker så vi kan ikke garantere for at man får fullstendig fjernet alle typer tatoveringer. Likevel er en forsvinningsgrad på 95% stort sett oppnåelig.

  • 15-45 minutter avhengig av størrelsen på tatoveringen.

  • 18+

  • En probe som sender ut laserstråler i bestemte bølgelengder føres over tatoveringen.

  • Litt.

  • Umiddelbart etter behandlingen vil det oppstå små hvite blemmer overtatoveringen med lett rødhet og hevelse som forsvinner etter 1 døgn. En tykk skorpe vil danne seg over området og denne flasser etter 2 ukers tid. Minimal overfladisk blødning kan oppstå. Huden over tatoveringen kan bli blekere i en lengre periode, men dette er nesten alltid forbigående. Kløe og annen midlertidig misfarging i området kan også forekomme.

OM BEHANDLINGEN

Fjerning av tatovering

Kontakt oss for mer informasjon.

Har du flere spørsmål?

bottom of page