top of page
  • 15-30 minutter avhengig av område.

  • 18+

  • Enkle stikk eller med kanyle.

  • Lite til ingenting – evt med tillegg av lokalbedøvelse (tannlegebedøvelse)

  • De fleste bivirkninger er milde og går over i løpet av 2-3 dager som rødhet, hevelse eller blåmerker på stikkstedet. Lokale allergiske reaksjoner er mulig, men sjelden. En sjelden komplikasjon kan være at man treffer blodåre og det dannes en blodpropp som kan hindre blodstrømmen. Dersom du opplever økende ubehag, nummenhet eller smerter, ønsker vi at du tar kontakt med oss. Det er viktig å ta kontakt raskt slik at man kan få behandling for komplikasjonen.

    Gravide, ammende og de med kjente allergier for virkestoffene skal ikke behandles. Statens helsetilsyn vurderer at enhver gjennomtrenging av huden med for eksempel sprøytespiss gir risiko for infeksjon, blødning, utilsiktet vevsskade og eventuelle senfølger av dette, og at det ved nålestikk alltid foreligger en fare for vasovagal synkope (besvimelse).

Filler er en gele bestående av hyaluronsyre som er et stoff som finnes naturlig i huden. Den virker ved tilføre vevet volum og øker fuktighet. Filler kan brukes til å fylle ut rynker, linjer, arr og ujevnheter i huden, definere og øke volum av lepper, kinnben og mer. Behandlingen gir umiddelbart og langvarig resultat, men er ikke permanent. Juvuderm inneholder lokalbedøvelse som reduserer smerter i forbindelse med injeksjon. I tillegg kan man bruke bedøvelseskrem eller lokal injeksjonsbedøvelse med tynn nål i leppeområdet.

OM BEHANDLINGEN

Kontakt oss for mer informasjon.

Har du flere spørsmål?

bottom of page